Over ons

Over JB-Betonvloeren

Als zelfwerkende zaakvoerder beoefen ik dit toch ambachtelijk beroep al gedurende 28 jaren samen met mijn 3 trouwe vakmannen die het beroep als betonpolierder reeds gedurende 20 jaar ononderbroken beoefenen met hart en ziel zoals het bij deze ambachtelijke werken hoort.

De laatste 10 jaar hebben wij ons roer omgegooid met het plaatsen van de grotere industriële bedrijfsvloeren en hebben wij ons meer toegelegd op de delicatere industriële betonvloeren, met name interieurvloeren en toonzalen voor particulieren en bedrijven, met als toepassingen woonbeton inclusief inloopdouches, terrassen, opritten, voetpaden en het inslijpen van tegelpatronen in alle maten naar keuze van de klant.

Als zaakvoerder ben ik steeds bij alle projecten persoonlijk aanwezig van A tot Z.

De grootste troef van ons kleine bedrijfje is onze vele jaren ervaring van secuur en nauwkeurig vakmanschap dit weerspiegelt wat onze vele klanten en architectenbureaus al kunnen beamen.

Op onze site kan u al enkele werken bezichtigen van interieurvloeren en buitenvloeren. Er zullen ook regelmatig nieuwe foto’s worden toegevoegd van verschillende projecten.

JB-Betonvloeren